Organizimi dhe funksionimi i Kėshillit tė Qarkut KorēėKėshilli i Qarkut Korēė kryen dhe ushtron kompetencat sipas parimeve tė parashikuara nė ligjin "139/2015 PĖR VETĖQEVERISJEN VENDORE" Bashkangjitur linku me poshte