KONFERENCA

some image
 Akademia e Shkencave , Qendra e Studimeve Albanologjike mbajten kumtesa mbi historine e pa kundershtueshme te kesaj periudhe. Te pranishem ishin perfaqesues nga pushteti lokal dhe vendor, historiane te huaj dhe te vendit si dhe pjese nga shoqeria civile dhe universiteti.      
 
Kolona djathtas