KĖRKESĖ PĖR INFORMACIONKĖRKESĖ PĖR INFORMACION

FORMULARI
REGJISTRI I KERKESAVE DHE PERGJIGJEVE

FORMULARI

Nė zbatim tė Vendimit Nr.17/2016  PĖR PĖRCAKTIMIN E RREGULLAVE TĖ DETAJUARA MBI ZBATIMIN E NDALIMEVE TĖ PARASHIKUARA NĖ LIGJIN NR. 138/2015, “PĖR GARANTIMIN E INTEGRITETIT TĖ PERSONAVE QĖ ZGJIDHEN, EMĖROHEN OSE USHTROJNĖ FUNKSIONE PUBLIKE” , ndiqni hapat e mėposhtme pėr  tė aksesuar formularin e dekriminalizimit.   Dokumentat Bashkangjitur